Beveiliging

Bij Mage Soft hebben we de beveiliging van systeem en data hoog op de agenda staan.

Voor de migratie van data, of tijdens het werken met data, wordt deze versleuteld opgeslagen op de hardeschijf. Mocht iemand de PC of harde schijf stelen dan kunnen ze niet bij de gegevens die hier op zijn opgeslagen.

Hardeschijven worden, voordat zij naar de recycling gaan, grondig gewist met software van KillDisk. Deze software is DoD 5220.22-M compliant wat inhoudt dat het op een grondige manier de data wist. Hardeschijven die niet meer werkzaam zijn worden niet recycled maar vernietigd in de shredder.

Voor onze Hosted Office en Hosted Exchange dienst maken wij gebruik van de diensten van Tinkconnect welke ISO 27001 gecertificeerd zijn. Dit houdt in dat zij bewezen hebben veilig om te gaan met data en andere privacy gevoelige gegevens en hier allerlei procedures voor hebben opgesteld.

Diensten waarbij via het Internet een gebruikersnaam of wachtwoord wordt verzonden zijn, waar mogelijk, beschermd met een vorm van encryptie (in de meest gevallen SSL) zodat deze gegevens niet eenvoudig kunnen worden afgeluisterd.