CMS

Voor het eenvoudig opzetten en beheren van een website is het gebruik van een content management systeem aan te raden. Hiermee kunt u op speelse wijze uw website inrichten en voorzien van inhoud. Wij kunnen u twee opties bieden waarbij wij het technische beheer volledig uit handen nemen.

WordPresss

Het meest gebruikte CMS in de wereld, WordPress, biedt tal van opties om snel en eenvoudig een mooie website op te zetten. Het veilig en snel houden is echter wat anders en daar komt onze expertise om de hoek kijken. Met een vaste maandelijkse kostenpost draait de site snel en stabiel en is er altijd een partij om te helpen mocht er iets niet duidelijk zijn/

DotNetNuke

Mage Soft beschikt ook over een uitgebreide DotNetNuke installatie. Dit CMS op basis van Microsoft.Net technologie maakt het mogelijk u te voorzien van een website waar u zelf de inhoud van kan beheren; zonder zorgen te hebben over de techniek er achter. Wij zorgen er voor dat het systeem up-to-date blijft zodat uw website optimaal blijft functioneren.

Indien u interesse heeft in de hosting van een website via één van de CMS  oplossingen neemt u dan contact op voor meer informatie en een offerte op maat.